Partio.fi

Etusivu | Infotorvi | Lippukunta | Tule mukaan | Shop | UKK

Mistä saan tietoa lippukunnan asioista?
Olemme siirtyneet sähköiseen tiedotukseen. Kerromme retkistä, leireistä ja muista tärkeistä asioista noin kuukausittain ilmestyvässä eINFOTORVESSA. Se on Kulman Kiertäjien jäsenille suunnattu sähköinen tiedote, joka on paitsi tilattavissa omaan sähköpostiin, myös luettavissa täältä. eINFOTORVI on hyvä tilata sekä lapsen että vanhempien sähköpostiin. Näin tietoa riittää kaikille tasapuolisesti. Joskus tiedotteen tulostaminen voi olla järkevää.

Mistä saan tietää tulevista päivämääristä?
Lippukunnan toimintaa suunnitellaan kalenterivuosittain. Syyskokous päättää tulevan vuoden tapahtumista. Se vahvistaa toimintasuunnitelman, johon kirjataan minkälaisia retkiä ja leirejä seuraavan kalenterivuoden aikana järjestetään. Tapahtumat saavat päivämääränsä puolivuosittain, kevätkauden ja syyskauden alussa järjestettävillä johtajiston suunnitteluretkillä. Pyrimme kertomaan retkien ja leirien päivämääristä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin esimerkiksi lomien suunnittelu on helpompaa. Kaikki tiedossa olevat päivämäärät on nähtävillä tapahtumakalenterissa.

Postiluukustani tuli Savutorvi, ja jotenkin tuntuu...
...että sinua pannaan halvalla. Ymmärrämme yskän. Läpyskä on Kulman Kiertäjien lippukuntalehti, jonka sivuilla kukkii huumorin kukka. Siinä missä sähköinen Infotorvi on täyttä asiaa, paperille painettu Savutorvi hoitaa viihdepuolen ja kertoo menneistä tapahtumista. Savutorvi on ilmestynyt säännöllisen epäsäännöllisesti jo vuodesta 1976 ja on tekijöidensä näköinen.

Miksi meille ei tule lehtiä ja tiedotteita?
Lippukunnan tiedotteet lähetetään kaikille tunnetuille jäsenille, niihin osoitteisiin, jotka meillä on tiedossa. Sähköinen eINFOTORVI tulee, kunnes vastanottaja sen itse peruu. Mikäli sähköpostiosoite muuttuu, tiedote pitää tilata itse uudestaan. Muu partioposti, kuten Savutorvi, Partiolehti ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehti tulevat niin kauan, kun jäsenmaksu on voimassa. Jos olet uusi jäsen, kysymys kuuluu oletko palauttanut meille liittymistiedot. Jos olet jo aiemmin saanut jäsenlehdet kotiisi, kannattaa tarkistaa onko jäsenmaksu maksettu tai oletko muistanut kertoa meille uusista muuttuneista yhteystiedoistasi. Näissä asioissa auttaa lippukunnan sihteeri.

UKK
Tästä takaisin kysymysvalikkoon.
© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry