Partiolaisten adventtikalenterien myynti on käynnissä!

Jälleen on se aika vuodesta: partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa!
Valtakunnallinen myynti alkaa tiistaina 15.10 ja päättyy 5.12.

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria. Tavoitteenamme on hankkia varoja, joiden turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti koko lippukunnan Lapin leirimatkaa 2021 kesällä varten. Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Pyydämme teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaan ja sitoutumaan tietyn määrän myyntiin ottamiseen alla olevalla tilauslomakkeella.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereit on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €.

Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns.

  • Kalentereita saa lippukunnan koloilta Vallilasta ja Arabiasta ryhmänjohtajilta ryhmien kokousaikoina.
  • Kalenterit tulee tilittää itsenäisyyspäivään (6.12) mennessä, jolloin kaikki rahat myydyistä kalentereista ja myös myymättömät kalenterit tuodaan ryhmänjohtajalle.

Kalentereita voi nykyään ostaa myös netistä TÄÄLTÄ! Muistathan tällöin valita ”Valitse lippukunta” välilehdeltä meidän lippukuntamme!

Kalenteriterveisin,
KulKin johtajisto